• در نشست مجازی وزیر علوم با روسای پارک‌های علم و فناوری کشور مطرح شد؛
  • عملکرد 30 شرکت فناور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مقابله با ویروس کرونا

  • ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵

 

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر جعفر قیصری در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد در خصوص اقدامات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مقابله با ویروس کرونا، اظهار کرد: در ابتدای شیوع این ویروس، 15 شرکت فناور مستقر در رابطه با تولید محصولاتی از جمله مواد ضد عفونی‌کننده، الکل و ماسک‌های نانو فعالیت می‌کردند.

وی افزود: پس از اینکه جامعه با نیازهای زیادی در مورد محصولات مقابله با کرونا مواجه شد 15 شرکت دیگر با تغییر خط تولید خود به جمع 15 شرکت پیشین پیوستند و در حال حاضر 30 شرکت فناور و دانش بنیان در حال تولید محصولاتی برای مقابله با این ویروس هستند.

قیصری با بیان اینکه در حال حاضر 10 شرکت در زمینه مواد ضدعفونی کننده، 5 شرکت در زمینه تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، 4 شرکت در زمینه تولید ماسک و یک شرکت در زمینه تولید تصفیه هوا فعالیت می‌کنند، ادامه داد: همچنین یک شرکت در زمینه تولید تب سنج غیر تماسی، 4 شرکت در زمینه دستگاه‌های ضدعفونی کننده، 4 شرکت در زمینه سامانه‌های برخط و خدمات IT و یک شرکت در زمینه خط تولید ماسک فعالیت می‌کنند.

وی از اعطای تسهیلات و مساعدت‌های مالی از صندوق پژوهش و فناوری، تست و آزمایشات در اعتبار‌سنجی محصولات، انتخاب 4 فناوری کلیدی مرتبط و تشکیل گروه‌های کاری، حفاظت از کارکنان و استقرار سامانه دورکاری و هماهنگ‌سازی و تقویت روابط همکاری بین شرکت‌های شهرک، به عنوان حمایت‌ها و اقدامات مرتبط با بحران کرونا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نام برد.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این جلسه به ارائه پیشنهاداتی از جمله توجه ویژه به ایجاد و توسعه فناوری‌های حوزه سلامت در شیوع بیماری‌ها و اپیدمی‌ها، صدور مجوزهای لازم برای تولید و بسترسازی مناسب برای صادرات، پیش‌بینی فرصت‌های جدید و فناوری‌های جدید در بهبود شرایط IT و تلاش برای درآمدزایی و ایجاد راهکارهای جدید برای پایداری کسب و کارها پرداخت.

در انتهای این جلسه نیز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا سلامت مردم را مورد تهدید قرار داد، اظهار کرد: خوشبختانه شرکت‌های فناور و دانش بنیان توانستند این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و در جهت سلامت جامعه کوشا باشند.

دکتر منصور غلامی افزود: لازم است این دستاوردها برای دلگرمی بیشتر مردم به جامعه اطلاع رسانی شود.

وی بیان کرد: تمامی گزارش‌های داده شده توسط مدیران پارک‌های علم و فناوری جمع بندی شده و برای مقام معظم رهبری، ریاست جمهور و هیات دولت ارسال خواهد شد.

تعداد بازدید : ۳۱۱۱      تاریخ: 1399/01/25

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت